Grimstad kikelige fellesråd

Fellesrådsmøter 2011

Protokoll fra møtet i Grimstad kirkelige fellesråd

20. september  2011

Til stede:

Anne Mo Grimdalen, Gunborg Elizabeth Hunnes Vorhaug, Ragnhild Fønstelien, Ragnhild Terese Veimo Larsen, Helge Spilling, Erling Dag Wirak og Jan Ivar Strømsodd.

Forfall: Lars-Magne Tønnesøl og Erling Stubhaug

Sak 25/11  Protokoll fra Fellesrådets møte 21.6.11

Vedtak: Grimstad kirkelige fellesråd godkjenner protokollen fra møtet 21. juni 2011.

Sak 26/11 og 27/11  Nytt fra menighetsrådene og orienteringssaker

Menighetsrådene orienterte om dagens situasjon i rådene og aktuelle saker som har vært eller er til behandling.  Kirkesjefen orienterte om årets personaltur, høstens Inspirasjonsdager for kirkeansatte og om dagens situasjon i virksomheten.

Sak 28/11  Økonomirapport pr.  31. august 2011

Vedtak:

Grimstad kirkelig fellesråd tar økonomirapporten for menighetsbarnehager og fellesråd pr. 31. august 2011 til etterretning.

Sak 29/11  Driftsbudsjett og handlingsprogram for 2012, og 2013 - 2016

Fellesrådets budsjettopplegg og handlingsprogram ble diskutert.  Nye driftstiltak og investeringsbehov ble prioritert.

Vedtak:

Grimstad kirkelig fellesråd ber fellesrådets leder og kirkesjefen oversende budsjettbrev for 2012 til Grimstad kommune etter å innarbeidet de prioriteringer og satsninger som fremkom under møtet.

Sak 30/11  Økonomireglement for fellesrådet og menighetsrådene

Vedtak:

Grimstad kirkelig fellesråd vedtar det fremlagte økonomireglementet for fellesrådet og menighetsrådene.

Sak 32/11  Rutinebeskrivelse for kjøring på kirkegårdene og åpning/lukking av porter

Saken ble utsatt.