Fellesrådsmøter 2008

Protokoll fra møtet i Grimstad kirkelig fellesråd 25. mars 2008

Erling Stubhaug, Karin Pettersen, Anne G. Hodnebrog, Inger Theresie Nytræ, Kåre Drøsdal, Anne Mo Grimdalen, Lars Magne Tønnesøl, Svein Lilleaasen og Jan Ivar Strømsodd.

Forfall: Frode Borg Gundersen

Sak 10/08  Godkjennelse av protokollen fra Fellesrådets møte 26.02.08

Vedtak: Grimstad kirkelig fellesråd godkjenner protokollen fra møtet 26. februar 2008.

Sak 11/08 Nytt fra menighetsrådene

Det ble orientert om menighetsrådenes møter og arbeid siden forrige fellesrådsmøte.

Sak 13/08 Ombygging av Fevik kirke

Vedtak: Grimstad kirkelig fellesråd vedtar å låne Fjære sokn inntil 2,5 millioner kroner med lineær, årlig nedbetaling over 15 år, første gang 31.12.2009, for å finansiere ombygging av Fevik kirke.   Renten fastsettes lik fellesrådets gjennomsnittlige innskuddsrente hos sin bankforbindelse med et påslag på 0,5 prosentpoeng.  Administrasjonen gis fullmakt til delvis å lånefinansiere investeringen dersom fellesrådets likviditet gjør dette nødvendig.  Lånekostnadene betjenes gjennom husleieinntekter fra Fevik barnehage.  Eventuelt udekket restbeløp innarbeides i fellesrådets driftskostnadsbudsjett for kirkelig virksomhet i Fjære sokn.  Til utvikling av utearealet i Fevik barnehage bevilges inntil kr. 200 000.  Investeringen belastes Fevik barnehages disposisjonsfond.