Fellesrådsmøter 2009

Protokoll fra møtet i Grimstad kirkelige fellesråd 16. juni 2009

Anne Mo Grimdalen, Frode Borg Gundersen, Kåre Drøsdal, Tom Heskestad, Erling Stubhaug,

Anne G. Hodnebrog, Karin Pettersen, Bent Sætra og Jan Ivar Strømsodd.

Forfall: Lars Magne Tønnesøl, Inger Theresie Nytræ og Svein Einar Lilleaasen

Sak 18/09  Godkjennelse av protokollen fra Fellesrådets møte 21.04.09

Vedtak: Grimstad kirkelige fellesråd godkjenner protokollen fra møtet 21. april 2009

Sak 21/09  Økonomirapport pr. 31.05.2009 for fellesrådet og barnehagene

Vedtak: Grimstad kirkelig fellesråd tar økonomirapporten pr. 31. mai 2009 til etterretning

Sak 22/09
Økonomisk likebehandling av kistegraver og urnegraver

Vedtak: Grimstad kirkelig fellesråd ber administrasjonen drøfte spørsmålet om økonomisk likebehandling av kistegraver og urnegraver med Grimstad kommune.

Sak 23/09
Bedriftsabonnement for mobiltelefoner

Vedtak: Grimstad kirkelig fellesråd gir kirkesjefen fullmakt til å fremforhandle og inngå avtale om bedriftsabonnement for mobiltelefoner til de ansatte.

Sak 24/09
Rapport fra plankomitéen for ny kirke og kirkegård på Fevik

Vedtak: Grimstad kirkelig fellesråd gir sin tilslutning til plankomitéens anbefalinger og konklusjon og ber Administrasjonen oversende rapporten til Biskopen og kommunen for videre behandling.

Sak 25/09
Livsfasepolitikk

Vedtak: Grimstad kirkelig fellesråd godkjenner det fremlagte forslaget til Livsfasepolitikk og ber administrasjonen innarbeide kostnadene i budsjettforslaget til Grimstad kommune for 2010.

Sak 26/09  Søknad fra FMU om tilskudd
Vedtak: Grimstad bevilger kr. 45 000 til FMU som et engangstilskudd til drift av bussen. Beløpet belastes driftsregnskapet for 2009.